1. Engelse boeken
  2. The Hill We Climb and Other Poems

The Hill We Climb and Other Poems

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Hill We Climb and Other Poems is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781784744618. 

Specificaties The Hill We Climb and Other Poems

HoofdauteurAmanda Gorman
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum07 december 2021

Omschrijving van The Hill We Climb and Other Poems

De doorbraak poëziebundel van de bestverkopende auteur van de Sunday Times en inauguratie dichter van de president, Amanda Gorman. 'Dit is poëzie die trilt van gemeenschappelijke erkenning en empathie' Guardian. 'Dit is meer dan protest. Het is een belofte.' Inclusief The Hill We Climb, het ontroerende gedicht voorgelezen tijdens de inauguratie van de 46e president van de Verenigde Staten, Joe Biden, vangt deze schitterende poëziebundel van Amanda Gorman een moment van schipbreuk in de tijd en transformeert het tot een lyrische boodschap van hoop en genezing. In Call Us What We Carry verkent Gorman geschiedenis, taal, identiteit en uitwissing door middel van een fantasierijke en intieme collage. Door het collectieve verdriet van een wereldwijde pandemie te benutten, werpen deze zeventig gedichten een licht op een moment van afrekening en onthullen dat Gorman onze boodschapper uit het verleden is, onze stem voor de toekomst. 'Ik denk dat we allemaal meer poëzie - specifiek haar poëzie - in ons leven nodig hebben' i *EEN 'BOEKEN OM MET LIEFDE TE GEVEN' KEUZE* Lovende woorden voor 'The Hill We Climb': 'Ik was diep geraakt... De kracht van jouw woorden blies me omver' Michelle Obama, TIME 'Ik was opgetogen'. De Hill We Climb en andere gedichten is een adembenemende poëziebundel van Amanda Gorman, een van de meest invloedrijke en inspir.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Hill We Climb and Other Poems

Het boek The Hill We Climb and Other Poems is geschreven door Amanda Gorman. De oorspronkelijke releasedatum was 07 december 2021.

Het boek The Hill We Climb and Other Poems is te koop als Hardcover.

The Hill We Climb and Other Poems bestaat uit 240 pagina’s. 

The Hill We Climb and Other Poems is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken