1. Nederlandse boeken
  2. The Hill We Climb

The Hill We Climb

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Hill We Climb is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 52 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029094696. 

Specificaties The Hill We Climb

HoofdauteurAmanda Gorman
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum07 september 2021

Omschrijving van The Hill We Climb

Amanda Gorman heeft de hele wereld diep geraakt met haar voordracht van het gedicht 'The Hill We Climb' tijdens de inauguratie van Joe Biden. Haar voordracht was een bron van inspiratie en toonde de kracht van literatuur. Haar boodschap van verdraagzaamheid, verbinding en perspectief vormt een basis voor ontelbare generaties. Deze prachtige cadeau-editie van Gormans spoken word-gedicht is voorzien van een voorwoord door niemand minder dan Oprah Winfrey, waardoor het een echt collector's item is dat de kracht en schoonheid van woorden viert. Deze unieke uitgave van 'The Hill We Climb' is een must-have voor liefhebbers van poëzie en literatuur. Het gedicht is gedrukt op hoogwaardig papier en de pagina's zijn prachtig vormgegeven. De cadeau-editie is ook voorzien van exclusieve foto's die het verhaal achter het gedicht versterken. Daarnaast bevat het boek een persoonlijk nawoord van Amanda Gorman zelf, waarin ze haar inspiratiebronnen en motivatie deelt. Met deze speciale editie kunt u het moment van de inauguratie herbeleven en de kracht van woorden opnieuw ervaren. Het is een tijdloos geschenk dat zowel jong als oud zal inspireren en raken. Of u nu een poëzieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een bijzonder cadeau, 'The Hill We Climb' is een prachtig en betekenisvol boek dat zeker een speciale plek in uw boekenkast verdient.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Hill We Climb

Het boek The Hill We Climb is geschreven door Amanda Gorman. De oorspronkelijke releasedatum was 07 september 2021.

Het boek The Hill We Climb is te koop als Hardcover.

The Hill We Climb bestaat uit 52 pagina’s. 

The Hill We Climb is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken