1. Engelse boeken
  2. The Iliad and The Odyssey

The Iliad and The Odyssey

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Iliad and The Odyssey is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 752 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781435167940. 

Specificaties The Iliad and The Odyssey

HoofdauteurHomer
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum20 april 2018

Omschrijving van The Iliad and The Odyssey

Deze bundel bevat de twee grote epische gedichten van Homerus: De Ilias en De Odyssee. De Ilias neemt je mee naar het hart van de legendarische Trojaanse Oorlog en de dramatische val van Troje. Beleef de heroïsche strijd tussen de Griekse helden en de Trojanen, en word betoverd door de meeslepende verhalen van strijd, wraak en tragische heldendom. Maar dat is nog niet alles. De Odyssee neemt je mee op de avontuurlijke reis van Odysseus, terwijl hij zijn thuis probeert te bereiken na de langdurige oorlog. Word deel van zijn epische avonturen terwijl hij zijn weg baant door verleidelijke sirenen, woeste zeemonsters en gevaarlijke cyclopen. Laat je meeslepen door de levendige beschrijvingen van de Griekse mythologie en word betoverd door de diepgaande karakters en tijdloze thema's die in deze twee meesterwerken van de wereldliteratuur worden verkend. Met deze prachtige bundel van De Ilias en De Odyssee haal je niet alleen twee klassieke meesterwerken in huis, maar ook een schat aan cultuur, avontuur en intrigerende verhalen. Laat je onderdompelen in de oude Griekse wereld en geniet van de tijdloze schoonheid van deze epische gedichten die al eeuwenlang de verbeelding van lezers over de hele wereld prikkelen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Iliad and The Odyssey

Het boek The Iliad and The Odyssey is geschreven door Homer. De oorspronkelijke releasedatum was 20 april 2018.

Het boek The Iliad and The Odyssey is te koop als Hardcover.

The Iliad and The Odyssey bestaat uit 752 pagina’s. 

The Iliad and The Odyssey is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken