1. Engelse boeken
  2. The Inward Trilogy-The Way Forward

The Inward Trilogy-The Way Forward

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Inward Trilogy-The Way Forward is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524874834. 

Specificaties The Inward Trilogy-The Way Forward

HoofdauteurYung Pueblo
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum09 november 2023

Omschrijving van The Inward Trilogy-The Way Forward

De Inward Trilogy - De Weg Vooruit is de nieuwste en meest ambitieuze verzameling van de #1 New York Times bestseller dichter. In dit derde en laatste deel van zijn poëtische trilogie, neemt Yung Pueblo de lezers mee op een diepgaande reis naar een authentiek, intuïtief en harmonieus leven. Met zijn kenmerkende stijl brengt Yung Pueblo favoriete thema's tot leven, terwijl hij nieuwe inzichten en perspectieven introduceert. Zijn woorden spreken rechtstreeks tot het hart en bieden een kompas voor degenen die op zoek zijn naar betekenis en vervulling. Deze verzameling gedichten en reflecties leidt je naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen. De Inward Trilogy - De Weg Vooruit is een tijdloze metgezel die je keer op keer kunt raadplegen. Of je nu behoefte hebt aan inspiratie, troost of begeleiding, Yung Pueblo's woorden zullen je hart verwarmen en je geest verlichten. Dit boek is een uitnodiging om je intuïtie te volgen, jezelf te omarmen en verbinding te maken met anderen op een dieper niveau. Het is een reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei, waarbij je geleid wordt naar een leven van waarachtigheid en harmonie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Inward Trilogy-The Way Forward

Het boek The Inward Trilogy-The Way Forward is geschreven door Yung Pueblo. De oorspronkelijke releasedatum was 09 november 2023.

Het boek The Inward Trilogy-The Way Forward is te koop als Paperback.

The Inward Trilogy-The Way Forward bestaat uit 240 pagina’s. 

The Inward Trilogy-The Way Forward is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken