1. Engelse boeken
  2. The Language of Food

The Language of Food

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Language of Food is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781398502246. 

Specificaties The Language of Food

HoofdauteurAnnabel Abbs
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum03 februari 2022

Omschrijving van The Language of Food

De Taal van Voedsel is een meeslepende roman die je zintuigen betovert en je meeneemt op een culinair avontuur. Met een elegant, mooi, charmant en bekwaam geschreven verhaal, brengt dit boek je in de ban van een stem die zowel lyrisch als uniek is. De auteur neemt je mee op een reis door de wereld van eten en creëert een onvergetelijke ervaring voor de lezers. Met haar vlotte schrijfstijl en oog voor detail, weet ze de lezer te betoveren met elke pagina. Het verhaal neemt je mee naar exotische locaties en laat je kennismaken met verschillende culturen en culinaire tradities. Daarnaast zijn er nieuwe details toegevoegd aan het verhaal, waardoor het nog rijker en meeslepender wordt. Je zult niet alleen genieten van de prachtige beschrijvingen van heerlijke gerechten, maar ook van de diepgaande personages en hun emotionele reis. De Taal van Voedsel is niet zomaar een roman, het is een ervaring die je raakt in het diepst van je ziel en je hongerig maakt naar meer. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van dit boek en laat je meeslepen door de taal van voedsel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Language of Food

Het boek The Language of Food is geschreven door Annabel Abbs. De oorspronkelijke releasedatum was 03 februari 2022.

Het boek The Language of Food is te koop als E-book.

The Language of Food bestaat uit pagina’s. 

The Language of Food is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken