1. Engelse boeken
  2. The Love Poems of Rumi

The Love Poems of Rumi

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Love Poems of Rumi is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781577152170. 

Specificaties The Love Poems of Rumi

HoofdauteurRumi
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum15 september 2020

Omschrijving van The Love Poems of Rumi

De Liefdesgedichten van Rumi is een prachtig en elegant geïllustreerd cadeauboek met gedichten van Rumi, vertaald door Nader Khalili. Dit boek is speciaal ontworpen voor lezers die op zoek zijn naar inspirerende thema's en boodschappen over liefde. Laat je betoveren door de diepe woorden en tijdloze wijsheid van Rumi, een van de meest geliefde dichters uit de Perzische literatuur. Elke pagina van dit boek is een kunstwerk op zich, met weelderige illustraties die de emoties van de gedichten perfect tot leven brengen. De combinatie van de elegante vertalingen van Nader Khalili en de prachtige afbeeldingen creëert een betoverende leeservaring die je hart zal verwarmen en je ziel zal voeden. Of je nu een romantisch gebaar wilt maken naar je geliefde of gewoon jezelf wilt onderdompelen in de schoonheid van de poëzie, De Liefdesgedichten van Rumi is het perfecte geschenk. Dit boek zal je inspireren, troosten en herinneren aan de kracht van liefde in al haar vormen. Het is een tijdloze schat die je keer op keer zult willen herlezen en koesteren. Laat Rumi's woorden je begeleiden op een reis vol liefde en verlichting.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Love Poems of Rumi

Het boek The Love Poems of Rumi is geschreven door Rumi. De oorspronkelijke releasedatum was 15 september 2020.

Het boek The Love Poems of Rumi is te koop als Hardcover.

The Love Poems of Rumi bestaat uit 128 pagina’s. 

The Love Poems of Rumi is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken