1. Engelse boeken
  2. The Magic Border

The Magic Border

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Magic Border is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 80 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780008646707. 

Specificaties The Magic Border

HoofdauteurArlo Parks
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum14 september 2023

Omschrijving van The Magic Border

De Magische Grens neemt je mee naar een betoverende wereld vol poëzie en verbeelding. Het is als een verborgen plek in het bos, waar je rustig al je gedachten en emoties kunt neerleggen. Deze magische grens is jouw persoonlijke toegangspoort tot een wereld vol betovering en creativiteit. Stap binnen in deze bijzondere wereld en ontdek de kracht van woorden. De Magische Grens is ontworpen om je te inspireren en je in staat te stellen je diepste gedachten en gevoelens te uiten. Of je nu een ervaren dichter bent of gewoon op zoek bent naar een creatieve uitlaatklep, deze grens biedt een plek waar je vrij kunt zijn en jezelf kunt uiten zonder oordeel. De Magische Grens is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een prachtig ontwerp dat perfect past bij elke stijl. Het is draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd en overal kunt genieten van de magie van poëzie. Creëer je eigen wereld van woorden en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je gedachten en gevoelens uitdrukt op deze betoverende grens. Open de deur naar jouw persoonlijke clearing in het bos en laat je inspireren door de schoonheid van poëzie met de Magische Grens.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Magic Border

Het boek The Magic Border is geschreven door Arlo Parks. De oorspronkelijke releasedatum was 14 september 2023.

Het boek The Magic Border is te koop als Hardcover.

The Magic Border bestaat uit 80 pagina’s. 

The Magic Border is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken