1. Engelse boeken
  2. The Marriage of Heaven and Hell

The Marriage of Heaven and Hell

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Marriage of Heaven and Hell is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780486281223. 

Specificaties The Marriage of Heaven and Hell

HoofdauteurW Blake
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 december 1994

Omschrijving van The Marriage of Heaven and Hell

William Blake (1757-1827), een briljante excentriekeling wiens werken ooit aan de rand van de Engelse kunst en literatuur balanceerden, wordt vandaag de dag erkend als een belangrijk dichter, een diepzinnige denker en een van de meest originele en opwindende Engelse kunstenaars. Nergens is zijn glorieuze poëtische en beeldende erfenis meer zichtbaar dan in Het Huwelijk van Hemel en Hel, dat velen beschouwen als zijn meest geïnspireerde en originele werk. Dit meesterwerk neemt je mee op een epische reis door de rijken van de menselijke geest. Het combineert poëzie en beeldende kunst op een unieke en grensverleggende manier, waardoor het een waarlijk transcendente ervaring wordt. In Het Huwelijk van Hemel en Hel verkent Blake de dualiteit van het menselijk bestaan, de spanning tussen goed en kwaad, hemel en hel. Hij daagt ons uit om onze vooropgezette ideeën over deze tegenstellingen te heroverwegen en onze perceptie van de wereld om ons heen te veranderen. Dit prachtig vormgegeven boek neemt je mee in de diepten van Blake's verbeelding, waar zijn gedichten en illustraties hand in hand gaan om een meeslepende en betoverende ervaring te creëren. Met zijn levendige kleuren, mysterieuze symboliek en krachtige taal laat Het Huwelijk van Hemel en Hel een onuitwisbare indruk achter. Een must-have voor kunstliefhebbers, literatuurfan.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Marriage of Heaven and Hell

Het boek The Marriage of Heaven and Hell is geschreven door W Blake. De oorspronkelijke releasedatum was 01 december 1994.

Het boek The Marriage of Heaven and Hell is te koop als Paperback.

The Marriage of Heaven and Hell bestaat uit 48 pagina’s. 

The Marriage of Heaven and Hell is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken