1. Engelse boeken
  2. The Ode Less Travelled

The Ode Less Travelled

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Ode Less Travelled is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 357 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781592403110. 

Specificaties The Ode Less Travelled

HoofdauteurStephen Fry
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum16 augustus 2007

Omschrijving van The Ode Less Travelled

De Ode Minder Reisde De Ode Minder Reisde is een briljante en praktische gids van comedian en acteur Stephen Fry, nu verkrijgbaar in paperback. Deze gids biedt de aspirant-dichter of student de nodige tools en het vertrouwen om poëzie te schrijven en te begrijpen. Fry deelt zijn diepgaande kennis en passie voor poëzie op een humoristische en toegankelijke manier. Met De Ode Minder Reisde ontdek je de geheimen van de poëzie, leer je verschillende versvormen en technieken kennen en ontwikkel je je eigen unieke schrijfstijl. Fry begeleidt je door het creatieve proces, van het vinden van inspiratie tot het perfectioneren van je gedichten. Hij biedt praktische oefeningen en voorbeelden die je zullen helpen je vaardigheden te verbeteren en je creativiteit te stimuleren. Deze vernieuwde versie van De Ode Minder Reisde bevat ook nieuwe details en inzichten van Fry, waardoor het een onmisbare bron is geworden voor zowel beginnende dichters als ervaren woordkunstenaars. Of je nu geïnteresseerd bent in het schrijven van gedichten als hobby of als een serieuze artistieke onderneming, deze gids zal je begeleiden en inspireren op je poëtische reis. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de magie van de poëzie met De Ode Minder Reisde.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Ode Less Travelled

Het boek The Ode Less Travelled is geschreven door Stephen Fry. De oorspronkelijke releasedatum was 16 augustus 2007.

Het boek The Ode Less Travelled is te koop als Paperback.

The Ode Less Travelled bestaat uit 357 pagina’s. 

The Ode Less Travelled is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken