1. Engelse boeken
  2. The Odyssey

The Odyssey

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Odyssey is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 349 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780199536788. 

Specificaties The Odyssey

HoofdauteurHomer
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum10 juli 2008

Omschrijving van The Odyssey

De Odyssey is een meesterwerk van literatuur dat je meeneemt op een ongelooflijke reis door de Griekse mythologie. Deze prachtige prozavertaling van Shewring brengt je zo dicht mogelijk bij de geest van het oorspronkelijke Grieks, waardoor je de diepte en rijkdom van het verhaal kunt ervaren. Dompel jezelf onder in de epische avonturen van de heldhaftige Odysseus, terwijl hij strijdt tegen goden en monsters, en zijn weg probeert te vinden naar huis na de Trojaanse oorlog. Deze vertaling is een meesterwerk op zich, waarbij Shewring de nuances en betekenissen van het originele Grieks behoudt, terwijl hij tegelijkertijd de leesbaarheid en toegankelijkheid vergroot. Met elk woord dat je leest, voel je de spanning en sensatie van de reis van Odysseus, zijn ontmoetingen met sirenen, cyclopen en andere mythische wezens. De levendige beschrijvingen en meeslepende vertelstijl van Shewring trekken je dieper in het verhaal, waardoor je je in de wereld van de Griekse goden en helden waant. De Odyssey is niet alleen een boek, het is een ervaring. Het neemt je mee op een epische reis vol avontuur, moed en menselijkheid. Herontdek dit tijdloze verhaal in een vertaling die recht doet aan de geest van het origineel en geniet van de magie van de Griekse mythologie zoals nooit tevoren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Odyssey

Het boek The Odyssey is geschreven door Homer. De oorspronkelijke releasedatum was 10 juli 2008.

Het boek The Odyssey is te koop als Paperback.

The Odyssey bestaat uit 349 pagina’s. 

The Odyssey is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken