1. Engelse boeken
  2. The Poetry of Emily Dickinson: Deluxe Slip-Case Edition

The Poetry of Emily Dickinson: Deluxe Slip-Case Edition

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Poetry of Emily Dickinson: Deluxe Slip-Case Edition is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781788884709. 

Specificaties The Poetry of Emily Dickinson: Deluxe Slip-Case Edition

HoofdauteurEmily Dickinson
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 november 2018

Omschrijving van The Poetry of Emily Dickinson: Deluxe Slip-Case Edition

De poëzie van Emily Dickinson wordt samengebracht in deze luxe zijden geschenkeditie, gepresenteerd in een decoratieve slipcase. Deze deluxe slip-case editie van Emily Dickinson's gedichten is een eerbetoon aan haar unieke talent en literaire bijdrage. De verfijnde zijden binding voegt een vleugje elegantie toe aan deze prachtige verzameling van haar meest geliefde werken. Met deze exclusieve editie kunt u zich onderdompelen in de intieme en diepgaande wereld van Emily Dickinson. Haar gedichten, die vaak introspectief en gevoelig zijn, resoneren met de lezers en laten hen kennismaken met haar unieke kijk op het leven, de liefde en de menselijke ervaring. De zorgvuldig vervaardigde slipcase beschermt de zijden gebonden editie en voegt een vleugje verfijning toe aan elke boekenplank. Deze deluxe slip-case editie van Emily Dickinson's gedichten is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een waardevol literair kunstwerk. Het is het perfecte cadeau voor liefhebbers van poëzie, literatuur en schoonheid. Verwen uzelf of iemand anders met deze prachtige uitgave en geniet van de tijdloze woorden en betoverende verzen van een van de grootste dichters aller tijden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Poetry of Emily Dickinson: Deluxe Slip-Case Edition

Het boek The Poetry of Emily Dickinson: Deluxe Slip-Case Edition is geschreven door Emily Dickinson. De oorspronkelijke releasedatum was 01 november 2018.

Het boek The Poetry of Emily Dickinson: Deluxe Slip-Case Edition is te koop als Hardcover.

The Poetry of Emily Dickinson: Deluxe Slip-Case Edition bestaat uit 160 pagina’s. 

The Poetry of Emily Dickinson: Deluxe Slip-Case Edition is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken