1. Engelse boeken
  2. The Poetry Pharmacy Returns More Prescriptions for Courage, Healing and Hope

The Poetry Pharmacy Returns More Prescriptions for Courage, Healing and Hope

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Poetry Pharmacy Returns More Prescriptions for Courage, Healing and Hope is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 176 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780241419052. 

Specificaties The Poetry Pharmacy Returns More Prescriptions for Courage, Healing and Hope

HoofdauteurWilliam Sieghart
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 september 2019

Omschrijving van The Poetry Pharmacy Returns More Prescriptions for Courage, Healing and Hope

Het perfecte medicijn van een knuffel, tonic en kus' - Stephen Fry over William Siegharts bestverkopende gedichtenbundel Poetry Pharmacy. De Poetry Pharmacy is een van de bestverkopende (en meest geschonken) gedichtenbundels van de afgelopen decennia. Nu, na enorme vraag naar meer voorschriften van zowel lezers als 'patiënten', is William Sieghart terug. Deze keer worden de beproefde klassiekers uit zijn persoonlijke apotheken vergezeld door favoriete gedichten van lezers en de nieuwe aandoeningen die het meest worden opgevraagd door het publiek - allemaal vergezeld van zijn kenmerkende meditaties (warm, geestig en begripvol, met net een twist van uitdaging) over de spirituele kwalen die hij probeert te genezen. Van ouder wordende lichamen en existentiële crises tot langeafstandsrelaties en het omarmen van je slordigheid, The Poetry Pharmacy Returns voorziet in gloednieuwe aandoeningen en gaat nog dieper in op de universele thema's: deze keer krijgen de uitdagingen van het gezinsleven en het leven als persoon onder anderen een veel grondigere blik. Perfect voor die gekoesterde vrienden, net getolereerde broers en zussen, geliefde tantes en vereerde grootouders in jouw leven. Dit is niet zomaar een gedichtenbundel, maar een medicijn voor de ziel. Elk gedicht in The Poetry Pharmacy Returns is zorgvuldig geselecteerd om kracht, heling en hoop te bieden aan degenen die het nodig hebben.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Poetry Pharmacy Returns More Prescriptions for Courage, Healing and Hope

Het boek The Poetry Pharmacy Returns More Prescriptions for Courage, Healing and Hope is geschreven door William Sieghart. De oorspronkelijke releasedatum was 26 september 2019.

Het boek The Poetry Pharmacy Returns More Prescriptions for Courage, Healing and Hope is te koop als Hardcover.

The Poetry Pharmacy Returns More Prescriptions for Courage, Healing and Hope bestaat uit 176 pagina’s. 

The Poetry Pharmacy Returns More Prescriptions for Courage, Healing and Hope is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken