1. Engelse boeken
  2. The Raven by Edgar Allan Poe

The Raven by Edgar Allan Poe

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Raven by Edgar Allan Poe is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 50 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781940177649. 

Specificaties The Raven by Edgar Allan Poe

HoofdauteurEdgar Allan Poe
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum07 oktober 2014

Omschrijving van The Raven by Edgar Allan Poe

De klassieke EDGAR ALLAN POE gedicht 'The Raven' bevat ook 20 originele illustraties van GUSTAVE DORE en een 'Commentaar op het Gedicht' door EDMUND C. STEDMAN. 'The Raven' duikt in de verborgen gruwelen van de menselijke psyche. Oorspronkelijk gepubliceerd in 1845, wordt het gedicht verteld door een melancholische geleerde die treurt om Lenore, een vrouw van wie hij hield maar nu verloren heeft. Op een sombere decembernacht, om middernacht, bezoekt een raaf met vurige ogen de geleerde en gaat zitten boven zijn kamerdeur. Terwijl de verteller worstelt om de betekenis van het woord dat zijn gevleugelde bezoeker herhaalt - "Nevermore" - te begrijpen, verliest hij geleidelijk aan zijn verstand... Met de toevoeging van de originele illustraties van Gustave Doré en het commentaar van Edmund C. Stedman wordt 'The Raven' nog meer tot leven gebracht. De gedetailleerde tekeningen brengen de duistere sfeer van het gedicht prachtig over en voegen een visuele dimensie toe aan de woorden van Poe. Gustave Doré's talent voor het vastleggen van emotie en het creëren van indrukwekkende beelden komt tot uiting in elk van de illustraties, waardoor de lezer dieper wordt meegezogen in het verhaal. Edmund C. Stedman's commentaar biedt waardevolle inzichten in de betekenis en symboliek van 'The Raven'. Het helpt de lezer om de gelaagdheid van het.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Raven by Edgar Allan Poe

Het boek The Raven by Edgar Allan Poe is geschreven door Edgar Allan Poe. De oorspronkelijke releasedatum was 07 oktober 2014.

Het boek The Raven by Edgar Allan Poe is te koop als Paperback.

The Raven by Edgar Allan Poe bestaat uit 50 pagina’s. 

The Raven by Edgar Allan Poe is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken