1. Engelse boeken
  2. The Rose That Blooms in the Night

The Rose That Blooms in the Night

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Rose That Blooms in the Night is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524853631. 

Specificaties The Rose That Blooms in the Night

HoofdauteurAllie Michelle
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 maart 2020

Omschrijving van The Rose That Blooms in the Night

Zonder de zon moet de roos die 's nachts bloeit leren om zelf licht te creëren en te bloeien vanuit haar eigen liefde. Deze poëziebundel is een reis om de kracht te vinden die nodig is om zacht te zijn. In "De Roos Die Bloei in de Nacht" neemt de auteur je mee op een betoverende reis door de donkere nacht. Met elke bladzijde ontvouwt zich een wereld van emoties en reflecties die de ziel raken. De poëzie in deze bundel dient als een bron van inspiratie en troost, en herinnert ons eraan dat juist in de donkerste momenten de mooiste bloemen kunnen bloeien. De woorden dansen als sterren aan de nachtelijke hemel, met een elegantie die je hart zal verwarmen. Door de intensiteit van de emoties en de diepgang van de gedachten, nodigt deze collectie je uit om de kracht in jezelf te vinden en te bloeien, zelfs in de moeilijkste tijden. Of je nu een liefhebber van poëzie bent of gewoon op zoek bent naar een sprankje hoop, "De Roos Die Bloei in de Nacht" zal je zeker betoveren en je ziel verlichten als een stralende maan in het donker.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Rose That Blooms in the Night

Het boek The Rose That Blooms in the Night is geschreven door Allie Michelle. De oorspronkelijke releasedatum was 05 maart 2020.

Het boek The Rose That Blooms in the Night is te koop als Paperback.

The Rose That Blooms in the Night bestaat uit 224 pagina’s. 

The Rose That Blooms in the Night is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken