1. Engelse boeken
  2. The Spiritual Poems of Rumi

The Spiritual Poems of Rumi

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Spiritual Poems of Rumi is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781577152187. 

Specificaties The Spiritual Poems of Rumi

HoofdauteurRumi
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum15 september 2020

Omschrijving van The Spiritual Poems of Rumi

De Spirituele Gedichten van Rumi is een prachtig en elegant geïllustreerd cadeauboek met de spirituele gedichten van Rumi, vertaald door Nader Khalili. Dit boek is speciaal ontworpen voor lezers die op zoek zijn naar een diepere spirituele kern in hun leven. Deze verzameling gedichten neemt je mee op een betoverende reis door de mystieke wereld van Rumi's woorden. Elk gedicht is doordrenkt met een diep spiritueel inzicht en biedt een bron van inspiratie en troost voor degenen die op zoek zijn naar meer betekenis in hun leven. De prachtige illustraties die dit boek vergezellen, voegen een extra dimensie toe aan de poëzie van Rumi en zorgen voor een visuele ervaring die de ziel raakt. Met zijn tijdloze boodschappen van liefde, verlichting en zelfontdekking, is dit boek een perfect geschenk voor geliefden, vrienden of familieleden die een reis willen maken naar een diepere spirituele verbinding. Of je nu een ervaren spirituele zoeker bent of net begint aan je spirituele pad, de Spirituele Gedichten van Rumi zal je hart verwarmen en je ziel voeden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Spiritual Poems of Rumi

Het boek The Spiritual Poems of Rumi is geschreven door Rumi. De oorspronkelijke releasedatum was 15 september 2020.

Het boek The Spiritual Poems of Rumi is te koop als Hardcover.

The Spiritual Poems of Rumi bestaat uit 128 pagina’s. 

The Spiritual Poems of Rumi is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken