1. Engelse boeken
  2. The Sun and Her Flowers

The Sun and Her Flowers

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Sun and Her Flowers is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 256 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781471165825. 

Specificaties The Sun and Her Flowers

HoofdauteurRupi Kaur
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 oktober 2017

Omschrijving van The Sun and Her Flowers

"Dit is de Engelstalige versie van de Sunday Times Number One bestseller, winnaar van de GoodReads Choice Award voor Poëzie 2017. Van Rupi Kaur, de bestsellerauteur van Melk en Honing, komt haar langverwachte tweede poëziebundel. Geïllustreerd door Kaur, neemt The Sun and Her Flowers je mee op een reis van verwelken, vallen, wortelen, opstaan en bloeien. Het is een viering van liefde in al haar vormen. Dit is het recept van het leven, zei mijn moeder terwijl ze me in haar armen hield terwijl ik huilde. Denk aan die bloemen die je elk jaar in de tuin plant, ze zullen je leren dat ook mensen moeten verwelken, vallen, wortelen en opstaan om te kunnen bloeien. Lof voor Rupi Kaur: Kaur staat aan het front van een poëzie-renaissance. Ze maakte naam met gedichten over liefde, leven en verdriet. Ze resoneren enorm. Gedichten die feminisme, liefde, trauma en genezing aanpakken in korte regels zo glad als popmuziek. Kaur heeft de verbeelding van een groot, ongebruikelijk poëziepubliek gevangen. Ze weet wat voor goeds haar poëzie doet: het redt levens." Nieuwe details: Deze Engelstalige versie van The Sun and Her Flowers is een ware bestseller en heeft de prestigieuze GoodReads Choice Award gewonnen. Rupi Kaur, bekend van haar vorige bestseller Melk en Honing, heeft met deze langverwachte tweede poëzie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Sun and Her Flowers

Het boek The Sun and Her Flowers is geschreven door Rupi Kaur. De oorspronkelijke releasedatum was 03 oktober 2017.

Het boek The Sun and Her Flowers is te koop als Paperback.

The Sun and Her Flowers bestaat uit 256 pagina’s. 

The Sun and Her Flowers is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken