1. Engelse boeken
  2. The Universe of Us

The Universe of Us

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Universe of Us is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 225 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781449480127. 

Specificaties The Universe of Us

HoofdauteurLang Leav
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 november 2016

Omschrijving van The Universe of Us

Een volledig nieuwe verzameling poëzie met een hemels thema in De Wereld van Ons. Duik in de diepten van het heelal en laat je meeslepen door de betoverende woorden die deze prachtige bundel vullen. Elk gedicht neemt je mee op een reis door de sterren, een reis die je ziel zal verheffen en je verbeelding zal voeden. Deze betoverende collectie is doordrenkt met kosmische energie en brengt de mysteriën van het universum tot leven. Van de vurige dans van de planeten tot de fluisterende geheimen van de sterren, elk gedicht is als een poort naar een andere dimensie. Laat je inspireren door de krachtige verzen die de schoonheid en grootsheid van het heelal vangen. Naast de hemelse thema's biedt De Wereld van Ons ook een unieke ervaring door de toevoeging van prachtige illustraties. Elk gedicht wordt vergezeld door een adembenemend kunstwerk dat de woorden nog meer tot leven brengt. Dit maakt van deze verzameling niet alleen een boek om te lezen, maar ook een visueel kunstwerk dat je kunt bewonderen en koesteren. Dus, als je op zoek bent naar een poëtische reis door de kosmos, zoek dan niet verder. De Wereld van Ons zal je betoveren, je hart veroveren en je laten wegdromen naar onbekende werelden. Laat de kracht van het universum je inspireren en ontdek de magie van deze prachtige collectie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Universe of Us

Het boek The Universe of Us is geschreven door Lang Leav. De oorspronkelijke releasedatum was 03 november 2016.

Het boek The Universe of Us is te koop als Paperback.

The Universe of Us bestaat uit 225 pagina’s. 

The Universe of Us is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken