1. Engelse boeken
  2. The Unwinding

The Unwinding

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Unwinding is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781783529353. 

Specificaties The Unwinding

HoofdauteurJackie Morris
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum09 juli 2020

Omschrijving van The Unwinding

Genomineerd voor de Kate Greenaway Medal 2021. "Een stille meesterwerk... Een liefdesverhaal, een hoopvol verhaal, een verhaal buiten de tijd, buiten de beperkingen, buiten de smalle kunstmatige grenzen waarmee we proberen de wilde wonderen van de werkelijkheid te bevatten, omdat we te bang zijn om verwonderd te leven" Maria Popova, Brain Pickings. "De verhalen voelen aan als halfvergeten dromen, bevolkt door sprookjesachtige personages en prachtige wezens" Rebecca Armstrong, i Paper Beste Boeken van 2020. "Een krachtig toverspreukenboek om de slapelozen in slaap te laten vallen en de onrustige te kalmeren" i Paper. "Een lyrische en betoverende verzameling" Scotsman. Dit boek is niet bedoeld om van begin tot eind te lezen. Het is een boek voor dromers. Licht van woord, rijk aan beeld, is het doel ervan om de ziel te verzachten. De schilderijen tussen deze pagina's werden gemaakt in de tussentijd, een ontspanning van de ziel, wanneer de druk van het werk te veel werd. Dromen en wensen zijn de inspiratie op zulke momenten. Verweven door de nieuwsgierige wereld van The Unwinding zijn woorden, licht en lyrisch. Hun doel is om de lezer in een betovering te brengen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Unwinding

Het boek The Unwinding is geschreven door Jackie Morris. De oorspronkelijke releasedatum was 09 juli 2020.

Het boek The Unwinding is te koop als Hardcover.

The Unwinding bestaat uit 192 pagina’s. 

The Unwinding is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken