1. Engelse boeken
  2. The Wanderer’s Havamal

The Wanderer's Havamal

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Wanderer's Havamal is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 216 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781624668357. 

Specificaties The Wanderer's Havamal

Hoofdauteur
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum20 november 2019

Omschrijving van The Wanderer's Havamal

De Wanderer's Havamal bevat de volledige, zorgvuldig herziene Engelse vertaling van het Oud-Noorse gedicht Havamal, nieuw geannoteerd voor deze uitgave, samen met de originele Oud-Noorse tekst rechtstreeks afkomstig uit het manuscript Codex Regius. Als aanvulling op het boek bevat het ook de klassieke Cowboy Havamal van Crawford en vertalingen van andere gerelateerde teksten die essentieel zijn voor het begrijpen van het karakter, de wijsheid en de mysteries van Odinn (Odin). Draagbaar en gebruiksvriendelijk, het is een ideale metgezel voor zowel liefhebbers van de Noordse mythologie als voor degenen die nieuw zijn in de wijsheid van dit centrale Eddische gedicht, waar ze zich ook bevinden. Maar dat is nog niet alles! Deze uitgave van Wanderer's Havamal bevat ook nieuwe details die het nog aantrekkelijker maken. Het boek bevat exclusieve illustraties die het verhaal tot leven brengen en de lezer meenemen op een visuele reis door de oude Noorse mythologie. Bovendien is er een uitgebreide inleiding geschreven door een vooraanstaande expert op het gebied van Noorse mythologie, die de lezer helpt om de historische en culturele context van Havamal beter te begrijpen. Met zijn handzame formaat is deze uitgave van Wanderer's Havamal ook perfect om overal mee naartoe te nemen. Of je nu op reis bent, in het park zit of gewoon thuis ontspant, je kunt altijd genieten van de wijs.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Wanderer's Havamal

Het boek The Wanderer's Havamal is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was 20 november 2019.

Het boek The Wanderer's Havamal is te koop als Paperback.

The Wanderer's Havamal bestaat uit 216 pagina’s. 

The Wanderer's Havamal is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken