1. Engelse boeken
  2. The Wealth Mindset

The Wealth Mindset

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Wealth Mindset is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 60 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781539612803. 

Specificaties The Wealth Mindset

HoofdauteurTim Grimes
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum20 oktober 2016

Omschrijving van The Wealth Mindset

'Neville kan wel eens de meest radicale en subtiel invloedrijke stem zijn binnen de positief denken beweging.'' Maar wat is het precies dat deze stem zo uniek maakt? Ontdek het zelf met "The Wealth Mindset" - een inspirerend boek dat je helpt om je denkwijze te veranderen en een mindset van overvloed te creëren. In dit meesterwerk van Neville leer je hoe je je gedachten kunt sturen en je mindset kunt transformeren naar een die welvaart en overvloed aantrekt. Met zijn verfrissende benadering en diepgaande inzichten, neemt Neville je mee op een reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Hij laat je zien hoe je beperkende overtuigingen kunt loslaten en je kunt openstellen voor nieuwe mogelijkheden en kansen. Maar dit boek gaat verder dan alleen positief denken. Neville onthult geheimen van het universum en legt uit hoe je jezelf kunt afstemmen op de frequentie van welvaart. Door praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden leer je stap voor stap hoe je je mindset kunt veranderen en overvloed in je leven kunt aantrekken. Of je nu op zoek bent naar financiële rijkdom, persoonlijk succes of innerlijke vrede, "The Wealth Mindset" biedt de sleutel tot het ontgrendelen van jouw potentieel en het manifesteren van je dromen. Durf jij deze reis naar welvaart aan te gaan?

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Wealth Mindset

Het boek The Wealth Mindset is geschreven door Tim Grimes. De oorspronkelijke releasedatum was 20 oktober 2016.

Het boek The Wealth Mindset is te koop als Paperback.

The Wealth Mindset bestaat uit 60 pagina’s. 

The Wealth Mindset is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken