1. Engelse boeken
  2. TheUnicorn

TheUnicorn

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. TheUnicorn is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780241396865. 

Specificaties TheUnicorn

HoofdauteurAudre Lorde
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum04 juli 2019

Omschrijving van TheUnicorn

Het product met de naam TheUnicorn is een opmerkelijke en betoverende creatie. Met oude magie gevuld, is dit product ontworpen om de kracht en kwetsbaarheid van vrouwen te belichamen. Het is geïnspireerd op de meest geprezen poëziecollectie van Audre Lorde, die spreekt over moeders en kinderen, vrouwelijke kracht en kwetsbaarheid, vernieuwing en wraak, godinnen en krijgers, oude magie en het hedendaagse Amerika. Deze collectie is een moedige uiting van identiteit, verteld met een krachtige betovering. Audre Lorde schrijft als een zwarte vrouw, een moeder, een dochter, een lesbienne, een feministe, een visionair. Haar gedichten zijn doordrenkt met wildheid en genezing, nachtmerrie en helderheid. Ze vlammen en pulseren op het papier en laten een blijvende indruk achter. Met TheUnicorn haal je niet alleen een kunstwerk in huis, maar ook een stukje van een revolutionaire beweging. Dit product is een eerbetoon aan de vele facetten van vrouwelijkheid en de kracht die daarin schuilt. Het is een uitnodiging om je eigen magie te omarmen en je stem te laten horen. TheUnicorn is een symbool van empowerment en een herinnering aan de ongekende mogelijkheden die in ieder van ons schuilen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over TheUnicorn

Het boek TheUnicorn is geschreven door Audre Lorde. De oorspronkelijke releasedatum was 04 juli 2019.

Het boek TheUnicorn is te koop als Paperback.

TheUnicorn bestaat uit 144 pagina’s. 

TheUnicorn is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken