1. Engelse boeken
  2. Things You May Find Hidden in My Ear

Things You May Find Hidden in My Ear

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Things You May Find Hidden in My Ear is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 100 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780872868601. 

Specificaties Things You May Find Hidden in My Ear

HoofdauteurMosab Abu Toha
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum09 juni 2022

Omschrijving van Things You May Find Hidden in My Ear

Winnaar van de Palestine Book Award 2022. Geschreven vanuit zijn geboortestad Gaza, contrasteert het indrukwekkende debuut van Abu Toha scènes van politiek geweld met natuurlijke schoonheid. -The New York Times. In deze poëziedebuut schrijft Mosab Abu Toha over zijn leven onder belegering in Gaza, eerst als kind en vervolgens als jonge vader. Als overlevende van vier brute militaire aanvallen getuigt hij van een eindeloze cyclus van vernietiging en aanval, en toch is zijn poëzie geïnspireerd door een diepgaande menselijkheid. Deze gedichten komen rechtstreeks voort uit de ervaring van opgroeien en leven in constante lockdown en vaak onder directe aanval. Net als Gaza zelf zijn ze gevuld met puin en de altijd aanwezige dreiging van bewakingsdrones die een volk in hun eigen land onwelkom surveilleren, en ze zijn ook doordrenkt van de geur van thee, bloeiende rozen en het uitzicht op de zee bij zonsondergang. Kinderen worden geboren, families zetten tradities voort, studenten gaan naar de universiteit en bibliotheken herrijzen uit de puinhopen terwijl de Palestijnen doorgaan met hun leven, schoonheid creëren en nieuwe manieren vinden om te overleven. Vergezeld van een diepgaand interview. Dit indrukwekkende werk, bekroond met de Palestine Book Award 2022, neemt je mee naar het leven van Mosab Abu Toha onder de belegering van Gaza. Als een getuige van vier verwoestende milit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Things You May Find Hidden in My Ear

Het boek Things You May Find Hidden in My Ear is geschreven door Mosab Abu Toha. De oorspronkelijke releasedatum was 09 juni 2022.

Het boek Things You May Find Hidden in My Ear is te koop als Paperback.

Things You May Find Hidden in My Ear bestaat uit 100 pagina’s. 

Things You May Find Hidden in My Ear is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken