1. Engelse boeken
  2. This Day Is Dark

This Day Is Dark

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. This Day Is Dark is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 304 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524882211. 

Specificaties This Day Is Dark

Hoofdauteurr.h. Sin
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum31 augustus 2023

Omschrijving van This Day Is Dark

r.h. Sin's Dit Is Een Donkere Dag is een verbluffende casestudy van wanneer waarschuwingssignalen worden verward met passie en liefde in de handen van de verkeerde mensen terechtkomt, zoals onderzocht in zijn kenmerkende poëtische stem. Dit unieke boek neemt je mee op een emotionele reis door de donkere kant van liefde en relaties. Met zijn scherpe inzichten en meeslepende woorden weet r.h. Sin op indrukwekkende wijze de complexiteit van menselijke emoties en de kwetsbaarheid van liefde vast te leggen. Dit is geen traditioneel liefdesverhaal, maar eerder een diepgravende verkenning van de duistere kant van menselijke relaties. Het boek zal je uitdagen om na te denken over de keuzes die we maken in liefde en hoe we soms verstrikt raken in destructieve patronen. Dit boek is niet alleen een verzameling gedichten, maar ook een krachtige boodschap van zelfreflectie en groei. Het zal je inspireren om je eigen relaties onder de loep te nemen en te leren herkennen wanneer een dag donker wordt. Laat r.h. Sin je begeleiden door de complexe emoties van liefde en ontdek hoe je sterker kunt worden, zelfs in de donkerste tijden. Dit is een must-read voor iedereen die op zoek is naar diepgaande poëzie en een nieuwe kijk op liefde en relaties.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over This Day Is Dark

Het boek This Day Is Dark is geschreven door r.h. Sin. De oorspronkelijke releasedatum was 31 augustus 2023.

Het boek This Day Is Dark is te koop als Paperback.

This Day Is Dark bestaat uit 304 pagina’s. 

This Day Is Dark is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken