1. Nederlandse boeken
  2. thuis in mezelf

thuis in mezelf

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. thuis in mezelf is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789083104324. 

Specificaties thuis in mezelf

HoofdauteurRupi Kaur
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum23 november 2020

Omschrijving van thuis in mezelf

Rupi Kaur nodigt je uit om persoonlijk te groeien met haar boek "thuis in mezelf". Dit boek neemt je mee op een diepgaande en intieme reis naar het verleden, het heden en naar de innerlijke kracht die in ieder van ons schuilt. Rupi voert openhartige gesprekken met zichzelf, waarbij ze soms pijnlijke maar altijd oprechte emoties deelt. In "thuis in mezelf" herinnert Rupi je eraan dat het van essentieel belang is om jezelf te omringen met liefde en acceptatie. Ze benadrukt ook de waarde van familie en de gemeenschap waarvan je deel uitmaakt. Rupi's woorden tonen aan hoe het omarmen van verandering je kan verrijken en transformeren. Naast de krachtige woorden van Rupi, worden thema's in dit boek ook visueel tot leven gebracht door de illustraties van de auteur zelf. Deze illustraties beelden onderwerpen uit zoals aanleg en opvoeding, licht en donker, en het vinden van innerlijke rust. "thuis in mezelf" is een boek dat je uitnodigt om jezelf beter te leren kennen, om liefde en acceptatie te omarmen en om te groeien als persoon. Laat je meevoeren door de woorden en beelden van Rupi Kaur en ontdek de kracht die in jou schuilt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over thuis in mezelf

Het boek thuis in mezelf is geschreven door Rupi Kaur. De oorspronkelijke releasedatum was 23 november 2020.

Het boek thuis in mezelf is te koop als Hardcover.

thuis in mezelf bestaat uit 192 pagina’s. 

thuis in mezelf is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken