1. Engelse boeken
  2. Time Is a Mother

Time Is a Mother

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Time Is a Mother is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780593300237. 

Specificaties Time Is a Mother

HoofdauteurOcean Vuong
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 april 2022

Omschrijving van Time Is a Mother

Time Is a Mother is een betoverende verzameling gedichten van de bekroonde schrijver Ocean Vuong. Dit meesterwerk is geïnspireerd door de eindeloze stroom van tijd en de complexiteit van het moederschap. Met zijn unieke schrijfstijl en diepgaande inzichten neemt Vuong de lezers mee op een emotionele reis door de menselijke ervaring. In deze prachtige bundel komen de woorden van Vuong tot leven en raken ze de ziel van de lezer. Elk gedicht is doordrenkt met een diepe gevoeligheid en een verlangen om de wereld op een nieuwe manier te begrijpen. De krachtige beelden en de rijke taal laten een blijvende indruk achter en nodigen uit tot reflectie. Time Is a Mother is een meeslepende literaire ervaring die de grenzen van de traditionele poëzie verlegt. Met zijn diepgaande thema's en scherpe observaties biedt dit boek een frisse kijk op de menselijke emoties en de uitdagingen van het moederschap. Laat je betoveren door de kracht van Ocean Vuong's woorden en ontdek een nieuwe wereld van poëtische schoonheid en diepgang.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Time Is a Mother

Het boek Time Is a Mother is geschreven door Ocean Vuong. De oorspronkelijke releasedatum was 05 april 2022.

Het boek Time Is a Mother is te koop als Hardcover.

Time Is a Mother bestaat uit 128 pagina’s. 

Time Is a Mother is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken