1. Engelse boeken
  2. Timeless Classics-The Selected Poems of Emily Dickinson

Timeless Classics-The Selected Poems of Emily Dickinson

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Timeless Classics-The Selected Poems of Emily Dickinson is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 236 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781631068416. 

Specificaties Timeless Classics-The Selected Poems of Emily Dickinson

HoofdauteurEmily Dickinson
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum15 maart 2022

Omschrijving van Timeless Classics-The Selected Poems of Emily Dickinson

Deel in de bewondering van Dickinson voor taal, natuur, leven en dood, met De Geselecteerde Gedichten van Emily Dickinson. Dit prachtige boek nodigt je uit om de diepgaande emoties en gedachten van een van Amerika's meest geliefde dichters te ontdekken. Met zorgvuldig gekozen gedichten, biedt dit boek een unieke kijk op het innerlijke leven van Dickinson en haar verbluffende vermogen om met woorden te spelen. De Geselecteerde Gedichten van Emily Dickinson is een tijdloze verzameling die de lezer meeneemt op een reis door de poëtische geest van deze iconische schrijfster. Van haar bekende natuurgedichten tot haar intieme bespiegelingen over de menselijke ervaring, elk gedicht biedt een moment van reflectie en schoonheid. Je zult worden betoverd door Dickinson's vermogen om complexe emoties in eenvoudige, maar krachtige taal vast te leggen. Dit boek is niet alleen een eerbetoon aan de onsterfelijke poëzie van Emily Dickinson, maar ook aan de kunst van het schrijven zelf. Het is een must-have voor liefhebbers van literatuur, poëzie en de schoonheid van taal. Of je nu een doorgewinterde fan bent van Dickinson of nieuw bent in haar werk, De Geselecteerde Gedichten van Emily Dickinson is een tijdloze klassieker die je keer op keer zult willen herlezen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Timeless Classics-The Selected Poems of Emily Dickinson

Het boek Timeless Classics-The Selected Poems of Emily Dickinson is geschreven door Emily Dickinson. De oorspronkelijke releasedatum was 15 maart 2022.

Het boek Timeless Classics-The Selected Poems of Emily Dickinson is te koop als Hardcover.

Timeless Classics-The Selected Poems of Emily Dickinson bestaat uit 236 pagina’s. 

Timeless Classics-The Selected Poems of Emily Dickinson is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken