1. Nederlandse boeken
  2. Tintelvlinders en pantoffelhelden

Tintelvlinders en pantoffelhelden

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Tintelvlinders en pantoffelhelden is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 56 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045126418. 

Specificaties Tintelvlinders en pantoffelhelden

HoofdauteurDiverse auteurs
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum24 augustus 2021

Omschrijving van Tintelvlinders en pantoffelhelden

Deze betoverende bundel, genaamd "Tintelvlinders en pantoffelhelden", is een ware schat voor jonge kinderen die willen ontdekken en begrijpen wat er allemaal in hun hart en hoofd omgaat. Stel je voor dat al je woorden smelten van angst, dat verdriet je in stukjes breekt, dat boosheid vanbinnen pieftpaft-poef doet, of dat blijdschap in je tenen jubelt. Deze dichtbundel neemt kinderen mee op een magische reis door de vier basisemoties: angst, verdriet, boosheid en blijdschap. Elk gedicht in deze verzameling is op een unieke en herkenbare manier geschreven en geïllustreerd, zodat kinderen zichzelf kunnen vinden in de emoties die ze ervaren. Het biedt hen een veilige en speelse ruimte om hun gevoelens te verkennen en te begrijpen. Naast de basisemoties worden ook andere gevoelens, zoals heimwee, driftbuien en verlegenheid, op een prachtige manier beschreven en verbeeld. Het is een waar feest voor de zintuigen, waarbij woorden en beelden samensmelten tot een betoverende ervaring. Tintelvlinders en pantoffelhelden is niet zomaar een boek, het is een emotioneel avontuur dat kinderen helpt om hun gevoelens te begrijpen en te omarmen. Het is een kostbare schat waar ze keer op keer naar zullen teruggrijpen, om zichzelf beter te leren kennen en te groeien in hun emotionele ontwikkeling.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Tintelvlinders en pantoffelhelden

Het boek Tintelvlinders en pantoffelhelden is geschreven door Diverse auteurs. De oorspronkelijke releasedatum was 24 augustus 2021.

Het boek Tintelvlinders en pantoffelhelden is te koop als Hardcover.

Tintelvlinders en pantoffelhelden bestaat uit 56 pagina’s. 

Tintelvlinders en pantoffelhelden is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken