1. Nederlandse boeken
  2. TOFLOF

TOFLOF

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. TOFLOF is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 148 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789082412222. 

Specificaties TOFLOF

HoofdauteurDerek Otte
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum18 november 2017

Omschrijving van TOFLOF

TOFLOF is een revolutionair product dat liefde en emoties op een unieke manier combineert. Dit innovatieve kunstwerk, gecreëerd door de getalenteerde Derek Otte, is geïnspireerd door de moeilijkheden en uitdagingen die gepaard gaan met liefde. TOFLOF is ontstaan ​​uit de overtuiging dat liefde niet alleen mooi en romantisch is, maar ook hard en pijnlijk kan zijn. Met TOFLOF worden emoties op een artistieke manier uitgedrukt. Het kunstwerk symboliseert de veerkracht van liefde en toont de waarde ervan als een kostbaar goed. Het is een weerspiegeling van de menselijke interactie, waarin we vaak worden geconfronteerd met verlies, teleurstelling en angst. TOFLOF biedt een nieuwe perspectief op liefde, waarbij de worstelingen en obstakels juist de schoonheid ervan benadrukken. Derek Otte, een begenadigd kunstenaar uit Rotterdam, heeft met TOFLOF een meesterwerk gecreëerd dat ons uitnodigt om dieper na te denken over de complexiteit van liefde en de kracht die het ons geeft. Elk detail van TOFLOF is met zorg ontworpen en straalt een gevoel van hoop, veerkracht en doorzettingsvermogen uit. Dit kunstwerk zal een prachtige toevoeging zijn aan elke ruimte, een gespreksonderwerp dat de emoties van mensen raakt en inspireert.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over TOFLOF

Het boek TOFLOF is geschreven door Derek Otte. De oorspronkelijke releasedatum was 18 november 2017.

Het boek TOFLOF is te koop als Hardcover.

TOFLOF bestaat uit 148 pagina’s. 

TOFLOF is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken