1. Nederlandse boeken
  2. Totaalte kamer

Totaalte kamer

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Totaalte kamer is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 44 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021470948. 

Specificaties Totaalte kamer

HoofdauteurGerrit Kouwenaar
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 januari 2002

Omschrijving van Totaalte kamer

De Totaalte kamer is een prachtige nieuwe dichtbundel van Gerrit Kouwenaar. Deze bundel opent met een indrukwekkende reeks gedichten genaamd "een glas om te breken", die oorspronkelijk verscheen ter gelegenheid van de vijfenzeventigste verjaardag van de dichter. Dit deel van de bundel is uitgevoerd als een fraaie leparello, wat het extra bijzonder maakt. Na deze intense reeks van gedichten over rouw, die geïnspireerd zijn door het verlies van Kouwenaars vrouw Paula, volgen er gelegenheidsgedichten in engere zin. Maar laat u niet misleiden, deze gedichten hebben een universele kracht en raken de lezer op een dieper niveau. Kouwenaar weet als geen ander het particuliere en anekdotische te transformeren tot iets groters en betekenisvols. De Totaalte kamer is een meesterwerk dat nu al als een klassieker wordt beschouwd. De gedichten van Kouwenaar creëren een wereld waarin emoties en gedachten samenkomen en de lezer betoveren. Deze dichtbundel is een must-have voor liefhebbers van poëzie en een prachtige toevoeging aan elke boekenkast.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Totaalte kamer

Het boek Totaalte kamer is geschreven door Gerrit Kouwenaar. De oorspronkelijke releasedatum was 01 januari 2002.

Het boek Totaalte kamer is te koop als Paperback.

Totaalte kamer bestaat uit 44 pagina’s. 

Totaalte kamer is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken