1. Engelse boeken
  2. Translations from the Asian Classics-The Kokinsh

Translations from the Asian Classics-The Kokinsh

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Translations from the Asian Classics-The Kokinsh is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 432 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780231207638. 

Specificaties Translations from the Asian Classics-The Kokinsh

Hoofdauteur
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum23 mei 2023

Omschrijving van Translations from the Asian Classics-The Kokinsh

Het Kokinshū is een verzameling van ongeveer elfhonderd gedichten, samengesteld in het begin van de tiende eeuw. Deze bundel werd al snel beroemd en vormde de hoeksteen van de Japanse volkspoëtische traditie. Het is een waardevol document dat ons een inkijkje geeft in de rijke cultuur en literaire erfenis van Japan. Deze prachtige publicatie biedt een uitnodigende en meeslepende selectie van ongeveer een derde van de gedichten, vertaald naar het Engels. Het is een unieke kans om kennis te maken met de schoonheid en diepgang van de Japanse poëzie. Elk gedicht is zorgvuldig vertaald om de oorspronkelijke betekenis en emotie zo goed mogelijk over te brengen. Duik in de wereld van de Kokinshū en laat je betoveren door de elegante en expressieve woorden. Ontdek de subtiele nuances en de tijdloze thema's die de Japanse cultuur zo kenmerken. Of je nu een liefhebber bent van poëzie, geïnteresseerd bent in de Japanse geschiedenis of gewoon op zoek bent naar een bijzonder cadeau, dit boek zal je zeker verrassen en inspireren. Voel de kracht van de woorden en laat je meevoeren door de tijdloze schoonheid van de Kokinshū.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Translations from the Asian Classics-The Kokinsh

Het boek Translations from the Asian Classics-The Kokinsh is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was 23 mei 2023.

Het boek Translations from the Asian Classics-The Kokinsh is te koop als Paperback.

Translations from the Asian Classics-The Kokinsh bestaat uit 432 pagina’s. 

Translations from the Asian Classics-The Kokinsh is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken