1. Engelse boeken
  2. Tristanh the Tristran of Thomas

Tristanh the Tristran of Thomas

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Tristanh the Tristran of Thomas is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 384 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780140440980. 

Specificaties Tristanh the Tristran of Thomas

HoofdauteurGottfried Von Strassburg
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 augustus 1974

Omschrijving van Tristanh the Tristran of Thomas

Door een draak te doden, wint de jonge prins Tristan de hand van de mooie Isolde als bruid voor zijn oom, koning Mark. Tijdens hun reis terug naar het hof van Mark, drinkt het duo per ongeluk een liefdesdrankje dat eigenlijk bedoeld was voor de koning en zijn jonge bruid. Op dat moment worden ze overweldigd door een allesverzengende liefde voor elkaar. Deze prachtige vertelling komt tot leven met het product Tristanh de Tristran van Thomas. Dit unieke product is een meesterwerk van vakmanschap en verbeelding. Elk detail is met zorg vervaardigd, van de verfijnde gravures op de zilveren hanger tot de delicate parels die het geheel sieren. Tristanh de Tristran van Thomas is niet zomaar een sieraad, het is een symbool van de eeuwige liefde tussen Tristan en Isolde. Draag het met trots en laat jezelf meevoeren naar de betoverende wereld van ridders, prinsessen en verboden passie. Dit is niet alleen een stukje geschiedenis om te koesteren, maar ook een tijdloos kunstwerk dat je altijd zal herinneren aan de kracht van ware liefde.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Tristanh the Tristran of Thomas

Het boek Tristanh the Tristran of Thomas is geschreven door Gottfried Von Strassburg. De oorspronkelijke releasedatum was 29 augustus 1974.

Het boek Tristanh the Tristran of Thomas is te koop als Paperback.

Tristanh the Tristran of Thomas bestaat uit 384 pagina’s. 

Tristanh the Tristran of Thomas is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken