1. Nederlandse boeken
  2. Tussen hemel en aarde

Tussen hemel en aarde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Tussen hemel en aarde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 384 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789461641441. 

Specificaties Tussen hemel en aarde

HoofdauteurGerrit Komrij
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 februari 2013

Omschrijving van Tussen hemel en aarde

Tussen hemel en aarde is een unieke en betoverende collectie gedichten die je meeneemt op een reis door de diepten van de menselijke ziel. Geschreven door een gepassioneerde dichter, is dit boek doordrenkt met emotie, verbeelding en een vleugje mysterie. De gedichten in dit boek zijn meer dan alleen woorden op papier; ze zijn kleine vensters naar een andere wereld. Met zijn vignetten, voetnoten en verzuchtingen laat de dichter zijn gedachten en gevoelens de vrije loop. Hij speelt met taal en gebruikt verschillende stijlen en technieken om zijn boodschap over te brengen. Van sarcastische opmerkingen tot diepe autobiografische reflecties, elke pagina is doordrenkt met de persoonlijkheid van de dichter. Tussen hemel en aarde is niet zomaar een poëziebundel. Het is een kunstwerk op zich, een verzameling van momenten en emoties die je hart raken en je geest prikkelen. Laat je meeslepen door de kracht van de woorden en ontdek de schoonheid die schuilt tussen hemel en aarde.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Tussen hemel en aarde

Het boek Tussen hemel en aarde is geschreven door Gerrit Komrij. De oorspronkelijke releasedatum was 01 februari 2013.

Het boek Tussen hemel en aarde is te koop als Paperback.

Tussen hemel en aarde bestaat uit 384 pagina’s. 

Tussen hemel en aarde is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken