1. Nederlandse boeken
  2. Tussen lelie en waterstofbom

Tussen lelie en waterstofbom

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Tussen lelie en waterstofbom is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 304 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789023456902. 

Specificaties Tussen lelie en waterstofbom

HoofdauteurRamsey Nasr
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum23 mei 2009

Omschrijving van Tussen lelie en waterstofbom

Bijna tien jaar geleden maakte Ramsey Nasr zijn debuut als dichter met de indrukwekkende bundel "27 gedichten & geen lied". Voorheen bekend als een jong en veelbelovend acteur, wist Nasr met zijn poëzie meteen de aandacht te trekken. De bundel ontving nominaties voor verschillende prijzen en Nasr maakte grote indruk met zijn krachtige voordracht. Drie jaar later verscheen zijn opvolger "Onhandig bloesemend", waarin Nasr een breed en volwassen geluid liet horen. Deze bundel werd bekroond met de prestigieuze Hugues C. Pernathprijs en kende meerdere herdrukken. Nasr veroverde al snel de harten van de Vlamingen als stadsdichter van Antwerpen. Hij had altijd al de ambitie om gedichten te schrijven voor een publiek dat ver buiten de stadsgrenzen reikt. Dit werd opnieuw bevestigd met zijn bundel "Onze-lieve-vrouwezeppelin" uit 2006. Nu hij begin 2008 is verkozen tot Dichter des Vaderlands, worden zijn eerste drie bundels samengebracht in één uitgave. Dit biedt een prachtige gelegenheid om kennis te maken met de dichter van wie we de komende vier jaar nog veel zullen horen. Ontdek de krachtige en rijpe stem van Ramsey Nasr en laat je meevoeren door zijn poëzie, die zowel prijzen heeft gewonnen als het publiek heeft weten te raken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Tussen lelie en waterstofbom

Het boek Tussen lelie en waterstofbom is geschreven door Ramsey Nasr. De oorspronkelijke releasedatum was 23 mei 2009.

Het boek Tussen lelie en waterstofbom is te koop als Paperback.

Tussen lelie en waterstofbom bestaat uit 304 pagina’s. 

Tussen lelie en waterstofbom is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken