1. Nederlandse boeken
  2. Tussentijd

Tussentijd

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Tussentijd is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 176 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789023497523. 

Specificaties Tussentijd

HoofdauteurDavid Jones
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum24 augustus 2017

Omschrijving van Tussentijd

Tussentijd is een meesterwerk dat is gecreëerd door de getalenteerde auteur en beeldend kunstenaar David Jones. Dit bijzondere boek neemt je mee terug naar de periode van 1915 tot 1918, toen Jones zelf diende aan het westfront van de Eerste Wereldoorlog. Gedurende deze tijd vocht hij moedig in de slag aan de Somme, waar hij onvergetelijke ervaringen opdeed. Tussentijd is veel meer dan alleen een oorlogsverslag. Jones wilde zijn persoonlijke ervaringen op een unieke manier delen en heeft daarom gekozen voor een combinatie van proza en poëzie. Met zijn virtuoze schrijfstijl vermengt hij verschillende elementen, zoals folklore, klassieke lyriek en soldatenpraat, om zo een levendig beeld te schetsen van het leven aan het front. Dit boek biedt een diepgaand inzicht in de wisselende perspectieven van het leven tijdens de oorlog. Het brengt de lezer terug naar die turbulente tijd en laat hen de intense emoties en de harde realiteit van de oorlog voelen. Tussentijd is een absolute must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis, literatuur en de menselijke ervaring.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Tussentijd

Het boek Tussentijd is geschreven door David Jones. De oorspronkelijke releasedatum was 24 augustus 2017.

Het boek Tussentijd is te koop als Paperback.

Tussentijd bestaat uit 176 pagina’s. 

Tussentijd is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken