1. Nederlandse boeken
  2. Uit elkaar

Uit elkaar

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Uit elkaar is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 136 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025771706. 

Specificaties Uit elkaar

HoofdauteurBette Westera
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum11 november 2019

Omschrijving van Uit elkaar

"'Uit elkaar' is niet zomaar een kinderboek, het is een krachtig verhaal dat kinderen vanaf 9 jaar helpt om te begrijpen en om te gaan met echtscheiding. Dit ontroerende boek neemt jonge lezers mee op een emotionele reis vol troost en verrassingen. Het biedt een waardevol hulpmiddel voor kinderen die te maken hebben met de complexe gevoelens en veranderingen die gepaard gaan met het uit elkaar gaan van hun ouders. In dit boek ontmoeten kinderen verschillende personages die elk op hun eigen manier geconfronteerd worden met scheiding. Door de levendige en kleurrijke illustraties worden ze meegenomen naar een wereld vol empathie en begrip. De auteur heeft op een zeer gevoelige manier de gevoelens en gedachten van kinderen weten te vangen, waardoor ze zich kunnen identificeren met de personages en hun eigen ervaringen kunnen verwerken. Naast het bieden van troost, bevat 'Uit elkaar' ook praktische tips en adviezen voor kinderen om met de veranderingen om te gaan. Het boek stimuleert op een speelse manier open communicatie en helpt kinderen om hun emoties te uiten. Het is een waardevol instrument voor ouders, leerkrachten en begeleiders om kinderen te ondersteunen tijdens deze uitdagende periode. 'Uit elkaar' is niet alleen een boek, maar een bron van troost en hoop voor kinderen die te maken hebben met echtscheiding.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Uit elkaar

Het boek Uit elkaar is geschreven door Bette Westera. De oorspronkelijke releasedatum was 11 november 2019.

Het boek Uit elkaar is te koop als Hardcover.

Uit elkaar bestaat uit 136 pagina’s. 

Uit elkaar is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken