1. Engelse boeken
  2. Undying

Undying

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Undying is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781782118565. 

Specificaties Undying

HoofdauteurMichel Faber
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 januari 2017

Omschrijving van Undying

Hoe neem je afscheid van de liefde van je leven? In Undying eert Miche Faber de herinnering aan zijn vrouw, die overleed na een zes jaar durende strijd tegen kanker. Helder, tragisch en openhartig, deze gedichten vormen een buitengewoon verslag van wat het betekent om de liefde van je leven te vinden. En hoe het is om afscheid te moeten nemen. Undying neemt je mee op een emotionele reis door de diepten van liefde en verlies. Elk gedicht is doordrenkt met de pijn van het gemis, maar tegelijkertijd getuigt het ook van de kracht en de schoonheid van de liefde. Miche Faber weet met zijn woorden een intieme sfeer te creëren die de lezers zal raken tot in het diepst van hun ziel. Deze poëtische kroniek is een eerbetoon aan de liefde, een eerbetoon dat de grenzen van de dood overstijgt en de onsterfelijke band tussen twee mensen viert. Undying is meer dan alleen een verzameling gedichten; het is een testament van liefde en hoop. Het laat zien dat zelfs in de donkerste tijden van het leven, er altijd een sprankje licht is om vast te houden. Dit boek is een must-have voor iedereen die ooit de kracht van ware liefde heeft gekend en die begrijpt dat het verlies ervan een onuitwisbare stempel op ons hart achterlaat. Undying zal je ontroeren, inspireren en je laten geloven in de onverwoestbaarheid van de liefde.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Undying

Het boek Undying is geschreven door Michel Faber. De oorspronkelijke releasedatum was 01 januari 2017.

Het boek Undying is te koop als Paperback.

Undying bestaat uit 160 pagina’s. 

Undying is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken