1. Nederlandse boeken
  2. Vergezichten en gezichten

Vergezichten en gezichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Vergezichten en gezichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028202009. 

Specificaties Vergezichten en gezichten

HoofdauteurM. Vasalis
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum11 januari 2003

Omschrijving van Vergezichten en gezichten

Dit prachtige boek, genaamd "Vergezichten en gezichten", neemt je mee op een betoverende reis door adembenemende landschappen en fascinerende portretten. Met dit boek in handen wordt iedere pagina een ontdekkingsreis vol inspiratie en verwondering. De kaft van dit boek is uitgevoerd in een betoverende turquoise blauwe kleur, wat direct een gevoel van rust en sereniteit oproept. Bij nadere inspectie zie je twee lichte witte vlekken die een speels en uniek element aan de kaft toevoegen. Deze vlekken geven het boek een zekere artistieke charme en doen je verlangen om het boek direct open te slaan en je onder te dompelen in de prachtige inhoud. Elke pagina van "Vergezichten en gezichten" is gevuld met levendige afbeeldingen van adembenemende landschappen en intrigerende portretten. De gedetailleerde weergaves en levendige kleuren doen de beelden bijna tot leven komen, waardoor je jezelf midden in de scènes waant. Daarnaast bevat dit boek ook fascinerende verhalen en achtergrondinformatie over de afgebeelde plekken en personen, waardoor je niet alleen visueel wordt geprikkeld, maar ook intellectueel wordt uitgedaagd. "Vergezichten en gezichten" is niet zomaar een boek, het is een kunstwerk op zich. Het is een ware must-have voor liefhebbers van fotografie, kunst en reizen. Laat je betoveren door de prachtige.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Vergezichten en gezichten

Het boek Vergezichten en gezichten is geschreven door M. Vasalis. De oorspronkelijke releasedatum was 11 januari 2003.

Het boek Vergezichten en gezichten is te koop als Paperback.

Vergezichten en gezichten bestaat uit 64 pagina’s. 

Vergezichten en gezichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken