1. Nederlandse boeken
  2. Verloren speelgoed

Verloren speelgoed

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Verloren speelgoed is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 46 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789061696186. 

Specificaties Verloren speelgoed

HoofdauteurHans Tentije
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum31 maart 2001

Omschrijving van Verloren speelgoed

Verloren speelgoed is een uniek kunstwerk dat de betovering van je kindertijd vastlegt. Dit prachtig vormgegeven stuk is gemaakt om de herinneringen aan het speelgoed dat je ooit bezat te koesteren. Het is een eerbetoon aan de magie van je jeugd, waarin elk speelgoedstuk een avontuur was dat je verbeelding deed ontvlammen. Dit kunstwerk is met liefde en vakmanschap gemaakt om de unieke eigenschappen van elk speelgoedstuk te vangen. Elk detail is met zorg geplaatst, van de kleurrijke blokken tot de zachte knuffels. Het stuk ademt nostalgie en brengt je terug naar een tijd waarin je de wereld ontdekte door middel van spel. Verloren speelgoed is niet alleen een kunstwerk, maar ook een symbool van verbondenheid. Het herinnert ons eraan dat we allemaal een kind waren, vol verwondering en vreugde. Het nodigt je uit om terug te denken aan die kostbare momenten en te genieten van de warme gevoelens die ze oproepen. Met Verloren speelgoed haal je niet alleen een prachtig kunstwerk in huis, maar ook een stukje van je eigen verleden. Het is een tijdloos stuk dat een sfeer van speelsheid en geluk in elke ruimte brengt. Laat je betoveren door de magie van Verloren speelgoed en herbeleef de vreugde van je jeugd.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Verloren speelgoed

Het boek Verloren speelgoed is geschreven door Hans Tentije. De oorspronkelijke releasedatum was 31 maart 2001.

Het boek Verloren speelgoed is te koop als Paperback.

Verloren speelgoed bestaat uit 46 pagina’s. 

Verloren speelgoed is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken