1. Nederlandse boeken
  2. Verzamelde gedichten

Verzamelde gedichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Verzamelde gedichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 640 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789043521659. 

Specificaties Verzamelde gedichten

HoofdauteurInge Lievaart
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum20 november 2012

Omschrijving van Verzamelde gedichten

De verzamelde gedichten van Inge Lievaart zijn een prachtige uitdrukking van haar diepste verlangen om God te ervaren en Zijn stem te horen. In deze bundel worden haar geloofsverwachtingen op een zeer authentieke manier verwoord. Lievaart gebruikt geen geforceerde rijmen, maar weet op een treffende wijze haar relatie met God uit te beelden. Deze relatie komt voort uit God zelf en nodigt niet alleen haar, maar ook de lezer uit om te antwoorden op Zijn roepstem. Het geloof is voor Lievaart gebaseerd op vertrouwen in de overwinning van Gods liefde, zelfs als alle tekenen wijzen op het tegendeel. De donkerste momenten en diepe valpartijen worden in haar gedichten niet geschuwd, maar juist belicht. Lievaart weet op een indrukwekkende manier te beschrijven dat God altijd aanwezig is, zelfs in de diepste duisternis. Haar woorden raken de ziel en laten de lezer nadenken over de kracht van het geloof. De verzamelde gedichten van Inge Lievaart zijn een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar poëzie die de diepere lagen van het geloof verkent. Deze bundel is een uitnodiging om stil te staan bij de relatie met God en om te reflecteren op de kracht van Zijn liefde, zelfs in de moeilijkste tijden. Laat je meeslepen door de prachtige woorden van Lievaart en laat haar gedichten je inspireren om te geloven, te vertrouwen en te.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Verzamelde gedichten

Het boek Verzamelde gedichten is geschreven door Inge Lievaart. De oorspronkelijke releasedatum was 20 november 2012.

Het boek Verzamelde gedichten is te koop als Hardcover.

Verzamelde gedichten bestaat uit 640 pagina’s. 

Verzamelde gedichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken