1. Nederlandse boeken
  2. Vier de liefde

Vier de liefde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Vier de liefde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029092043. 

Specificaties Vier de liefde

HoofdauteurLars van der Werf
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum14 januari 2019

Omschrijving van Vier de liefde

Met trots presenteren wij "Vier de liefde", een prachtige bundel van de getalenteerde dichter Lars. Deze bijzondere verzameling van liefdesgedichten is perfect om de liefde te vieren en te koesteren. Laat je meeslepen door de poëtische woorden en de diepe emoties die in elke regel resoneren. Deze bundel is veel meer dan alleen maar woorden op papier. Het is een reis door de verschillende facetten van de liefde, met gedichten die je hart verwarmen en je ziel raken. Met zijn unieke schrijfstijl en diepgaande inzichten weet Lars als geen ander de essentie van liefde vast te leggen en over te brengen aan de lezer. Elk gedicht is een waar kunstwerk op zich, met zorgvuldig gekozen woorden die een diepe indruk achterlaten. Naast de prachtige gedichten bevat "Vier de liefde" ook persoonlijke verhalen en anekdotes van Lars zelf, waardoor de bundel een nog persoonlijker tintje krijgt. Deze nieuwe editie is uitgebreid met exclusieve illustraties die de woorden op een visuele manier tot leven brengen. Het is een tijdloze bundel die je keer op keer kunt herlezen en waar je telkens weer nieuwe betekenissen in ontdekt. Met "Vier de liefde" heb je het perfecte cadeau in handen om je geliefde te verrassen, of gewoon om jezelf te verwennen met een dosis liefde en inspiratie. Laat je onderdompelen in de magie van deze prachtige bundel en vier de liefde in al haar facetten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Vier de liefde

Het boek Vier de liefde is geschreven door Lars van der Werf. De oorspronkelijke releasedatum was 14 januari 2019.

Het boek Vier de liefde is te koop als Hardcover.

Vier de liefde bestaat uit 128 pagina’s. 

Vier de liefde is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken