1. Nederlandse boeken
  2. Vijftig onmisbare gedichten

Vijftig onmisbare gedichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Vijftig onmisbare gedichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 88 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403116426. 

Specificaties Vijftig onmisbare gedichten

HoofdauteurRemco Campert
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum16 augustus 2022

Omschrijving van Vijftig onmisbare gedichten

Vijftig onmisbare gedichten is een betoverende verzameling van de mooiste en meest inspirerende gedichten van niemand minder dan Remco Campert (1929-2022), een veelgeprezen dichter, romanschrijver en columnist. Deze gerenommeerde auteur heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn poëzie, waaronder de prestigieuze Jan Campert-prijs, de P.C. Hooft-prijs en de begeerde Gouden Ganzenveer. Zijn buitengewone talent en unieke schrijfstijl hebben hem zelfs de Prijs der Nederlandse Letteren opgeleverd in 2015, een erkenning voor zijn onschatbare bijdrage aan de Nederlandse literatuur. Dit prachtige boek brengt Camperts meesterwerken samen, waaronder gedichten uit zijn bekroonde bundels zoals Dichter (verzamelde gedichten) en zijn laatste dichtbundel Mijn dood en ik, waarin hij op ontroerende wijze zijn persoonlijke reis door de vergankelijkheid verkent. Met vijftig onmisbare gedichten krijgt de lezer een ongeëvenaarde inkijk in de rijke literaire wereld van Campert, waarin zijn diepgaande observaties, gevoelige emoties en verfijnde taalgebruik samenkomen. Of je nu een gepassioneerde poëzieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een betoverende leeservaring, Vijftig onmisbare gedichten is een absolute must-have. Laat je meeslepen door de poëtische woorden van een van de grootste Nederlandse dichters aller.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Vijftig onmisbare gedichten

Het boek Vijftig onmisbare gedichten is geschreven door Remco Campert. De oorspronkelijke releasedatum was 16 augustus 2022.

Het boek Vijftig onmisbare gedichten is te koop als Hardcover.

Vijftig onmisbare gedichten bestaat uit 88 pagina’s. 

Vijftig onmisbare gedichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken