1. Nederlandse boeken
  2. Vleugelgedichten

Vleugelgedichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Vleugelgedichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 158 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789491687938. 

Specificaties Vleugelgedichten

HoofdauteurJuul Henkens
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum02 november 2022

Omschrijving van Vleugelgedichten

Rouwen is een complex en uniek proces, waarbij iedereen zijn eigen weg bewandelt. Maar soms is het gewoon fijn om iemand tegen te komen die een stukje met je meeloopt. De bundel "Vleugelgedichten" is speciaal gemaakt voor degenen die deze reis maken, en ook voor degenen die hen ondersteunen. De gedichten in deze bundel zijn ontstaan ​​vanaf de eerste nacht dat ik verdoofd aan de keukentafel zat te staren. Het was de eerste nacht nadat mijn partner Rutger plotseling op 30-jarige leeftijd was overleden, na 30 jaar samen te hebben geleefd. De dagen, maanden en jaren daarna sleepten me heen en weer; van totale gevoelloosheid naar overweldigende emoties. Maar ik leerde dat alles erbij hoort, elke dag weer." Juul Henkens, nu 32 jaar oud, verloor vier jaar geleden haar vriend Rutger. Haar gedichten bleken een natuurlijke uitlaatklep te zijn om uitdrukking te geven aan iets wat bijna onbegrijpelijk was. "De gedichten kwamen gewoon, alsof ze voorbij vlogen als een hulpmiddel om te verwoorden wat niet in woorden te vatten was." Met "Vleugelgedichten" deelt Juul haar persoonlijke reis door middel van poëzie, om anderen te inspireren en troost te bieden. Deze bundel is een verzameling van haar meest intieme en krachtige gedichten, die de lezers zullen raken en hen zullen begeleiden op hun eigen rouwproces. Het.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Vleugelgedichten

Het boek Vleugelgedichten is geschreven door Juul Henkens. De oorspronkelijke releasedatum was 02 november 2022.

Het boek Vleugelgedichten is te koop als Paperback.

Vleugelgedichten bestaat uit 158 pagina’s. 

Vleugelgedichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken