1. Nederlandse boeken
  2. Voor als je stuk bent

Voor als je stuk bent

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Voor als je stuk bent is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789020608762. 

Specificaties Voor als je stuk bent

HoofdauteurSchiavone Simson
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum20 februari 2020

Omschrijving van Voor als je stuk bent

"Voor als je stuk bent" is de intieme dichtbundel van de jonge en getalenteerde Schiavone. Met haar buitengewone kijk op de wereld neemt ze je mee op haar ontdekkingsreis om deze wereld te begrijpen. Haar ritmische en melodieuze teksten zijn soms herkenbaar, soms verrassend nieuw, soms confronterend, maar altijd oprecht. Dit boek is speciaal geschreven voor iedereen die worstelt, botst of breekt en behoefte heeft aan erkenning en troost. Want Schiavone heeft een boodschap voor iedereen die zich een beetje gebroken voelt. In deze bijzondere dichtbundel vertelt Schiavone verhalen die je ziel zullen raken. Ze weet als geen ander de diepste emoties en gedachten te vangen in haar woorden. Of je nu worstelt met liefdesverdriet, een verlies hebt geleden of gewoon een moeilijke tijd doormaakt, dit boek zal je bijstaan en je laten voelen dat je niet alleen bent in je pijn. De poëzie van Schiavone is als een warme omhelzing voor je gebroken hart. Deze vernieuwde editie van "Voor als je stuk bent" bevat niet alleen de prachtige gedichten van Schiavone, maar ook nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde werken. Daarnaast heeft de dichteres persoonlijke notities en reflecties toegevoegd, waardoor je een nog diepere inkijk krijgt in haar gedachtewereld. Laat je betoveren door de kracht van haar.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Voor als je stuk bent

Het boek Voor als je stuk bent is geschreven door Schiavone Simson. De oorspronkelijke releasedatum was 20 februari 2020.

Het boek Voor als je stuk bent is te koop als Hardcover.

Voor als je stuk bent bestaat uit 160 pagina’s. 

Voor als je stuk bent is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken