1. Nederlandse boeken
  2. Voor jou altijd alles

Voor jou altijd alles

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Voor jou altijd alles is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 592 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463812382. 

Specificaties Voor jou altijd alles

HoofdauteurIngmar Heytze
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum28 september 2023

Omschrijving van Voor jou altijd alles

In 2023 wordt "Voor jou altijd alles" gelanceerd, het nieuwste meesterwerk van Ingmar Heytze. Dit boek is een eerbetoon aan de liefde, een ode aan de onbekende geliefde die altijd in ons hart zal blijven. Heytze heeft met dit werk een unieke mix gecreëerd van poëzie en proza, waardoor de lezer wordt meegenomen op een emotionele reis door liefde, verlangen en verlies. Met zijn kenmerkende schrijfstijl weet Heytze de lezer te betoveren en te raken. Zijn woorden zijn als een warme omhelzing, een troostende hand op moeilijke momenten. "Voor jou altijd alles" is niet zomaar een boek, het is een emotionele rollercoaster die je hart zal verwarmen en je ziel zal beroeren. Dit nieuwe werk van Heytze is een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie en literatuur. Het is een boek dat je keer op keer kunt herlezen en telkens weer nieuwe betekenissen en emoties ontdekt. Laat je meevoeren door de prachtige woorden van Heytze en ontdek de diepte van de liefde in "Voor jou altijd alles".

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Voor jou altijd alles

Het boek Voor jou altijd alles is geschreven door Ingmar Heytze. De oorspronkelijke releasedatum was 28 september 2023.

Het boek Voor jou altijd alles is te koop als Hardcover.

Voor jou altijd alles bestaat uit 592 pagina’s. 

Voor jou altijd alles is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken