1. Nederlandse boeken
  2. Voor wie ik liefheb wil ik heten

Voor wie ik liefheb wil ik heten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Voor wie ik liefheb wil ik heten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789060190463. 

Specificaties Voor wie ik liefheb wil ik heten

HoofdauteurN.M. Min
Taal               Nederlands
BindwijzeBindwijze overig
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Voor wie ik liefheb wil ik heten

NO DESCRIPTION

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Voor wie ik liefheb wil ik heten

Het boek Voor wie ik liefheb wil ik heten is geschreven door N.M. Min. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Voor wie ik liefheb wil ik heten is te koop als Bindwijze overig.

Voor wie ik liefheb wil ik heten bestaat uit pagina’s. 

Voor wie ik liefheb wil ik heten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken