1. Nederlandse boeken
  2. Waarom heb je het paard alleen gelaten

Waarom heb je het paard alleen gelaten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Waarom heb je het paard alleen gelaten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789078905349. 

Specificaties Waarom heb je het paard alleen gelaten

HoofdauteurM. Darwish
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 juni 2009

Omschrijving van Waarom heb je het paard alleen gelaten

Mahmoud Darwish (1942-2008) is een naam die de harten van poëzieliefhebbers sneller doet kloppen. Als een van de meest gerespecteerde Arabische dichters van onze tijd heeft Darwish een nalatenschap achtergelaten die de wereld heeft veroverd. Zijn bekroonde werk heeft geleid tot vertalingen in meer dan dertig talen, waardoor zijn woorden toegankelijk zijn geworden voor een wereldwijd publiek. Een van zijn meest geprezen bundels, "Waarom heb je het paard alleen gelaten", is een meesterwerk dat diep in de ziel van de lezer snijdt. Met een ongekende gevoeligheid en een scherp observatievermogen weet Darwish de universele menselijke ervaringen te vangen in zijn gedichten. Hij weet de pijn, de vreugde, de liefde en het verlies op een indringende manier te beschrijven, waardoor zijn woorden resoneren met iedereen die ze leest. In 2004 werd Mahmoud Darwish bekroond met de prestigieuze Prins Clausprijs voor zijn unieke bijdrage aan de literatuur. Zijn optreden bij Poetry International in Nederland heeft hem ook bekendheid gegeven in dit land. Met "Waarom heb je het paard alleen gelaten" nodigt Darwish ons uit om de diepte van onze emoties te verkennen en ons te laten meeslepen in zijn poëtische reis. Dit boek is een onmisbaar juweeltje voor iedereen die geïnteresseerd is in de kracht van poëzie en de schoonheid van de Arabische ta.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Waarom heb je het paard alleen gelaten

Het boek Waarom heb je het paard alleen gelaten is geschreven door M. Darwish. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juni 2009.

Het boek Waarom heb je het paard alleen gelaten is te koop als Paperback.

Waarom heb je het paard alleen gelaten bestaat uit 112 pagina’s. 

Waarom heb je het paard alleen gelaten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken