1. Nederlandse boeken
  2. Waarvandaan

Waarvandaan

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Waarvandaan is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 55 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463361507. 

Specificaties Waarvandaan

HoofdauteurHans Tentije
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum13 juli 2022

Omschrijving van Waarvandaan

Hans Tentije, een meester in het creëren van poëzie, heeft met zijn nieuwste bundel "Waarvandaan" opnieuw een prachtig werk afgeleverd. Sinds zijn start in 1975, met het veelgeprezen debuut "Alles is er", heeft Tentije gestaag aan een uniek oeuvre gebouwd. Deze bundel is de belichaming van zijn talent en heeft ervoor gezorgd dat hij in het najaar van 2017 de prestigieuze Constantijn Huygensprijs heeft ontvangen. Wat Tentije's poëzie zo bijzonder maakt, is zijn vermogen om trefzekere observaties te doen, oog te hebben voor detail en personages en landschappen op treffende wijze te typeren. Zijn werk is al eerder bekroond met verschillende prijzen, waaronder de Lucy B. en C.W. van der Hoogtprijs, de Herman Gorterprijs en de Karel van de Woestijneprijs. Met "Waarvandaan" brengt Tentije zijn twintigste bundel uit bij uitgeverij De Harmonie. "Waarvandaan" neemt de lezer mee op een betoverende reis door de gedachtenwereld van Tentije. Zijn gedichten laten je wegdromen en prikkelen je verbeelding. De liefhebbers van zijn eerdere werk zullen zeker niet teleurgesteld zijn, maar ook nieuwkomers zullen worden gegrepen door de kracht en schoonheid van zijn woorden. Deze bundel is een waar kunstwerk dat je keer op keer wilt herlezen en ontdekken. Met "Waarvandaan" bewijst Hans.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Waarvandaan

Het boek Waarvandaan is geschreven door Hans Tentije. De oorspronkelijke releasedatum was 13 juli 2022.

Het boek Waarvandaan is te koop als Paperback.

Waarvandaan bestaat uit 55 pagina’s. 

Waarvandaan is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken