1. Nederlandse boeken
  2. Was ik maar een struisvogel

Was ik maar een struisvogel

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Was ik maar een struisvogel is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464505276. 

Specificaties Was ik maar een struisvogel

HoofdauteurJessica Kersaan
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Was ik maar een struisvogel

Deze betoverende bundel met gedichten, genaamd "Was ik maar een struisvogel", neemt je mee op een reis door de diepe emotionele landschappen van het leven. De gedichten verkennen thema's die we allemaal op ons pad tegenkomen, of het nu vroeg of laat is. Ze gaan dieper in op zware onderwerpen zoals de dood, sombere gedachten en traumatische ervaringen, maar ook op alledaagse uitdagingen zoals het maken van keuzes, het oplossen van problemen en het vragen om hulp. De woorden dansen op de pagina's en nodigen je uit tot diepe zelfreflectie, terwijl ze je inzicht geven in je eigen gedachten en gevoelens. Elk gedicht biedt troost en kan zelfs dienen als een bron van inspiratie om een 'goed gesprek' aan te gaan met een familielid of een goede vriend. De krachtige emoties die in deze bundel worden geuit, zullen je hart verwarmen en je ziel voeden, terwijl je jezelf verliest in de poëtische taal. "Was ik maar een struisvogel" is niet zomaar een boek, het is een metgezel die je bij de hand neemt en je helpt om de complexiteit van het leven te begrijpen. Laat je meevoeren op de golven van deze prachtige gedichten en ontdek de schoonheid die schuilt in de donkerste hoeken van je ziel.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Was ik maar een struisvogel

Het boek Was ik maar een struisvogel is geschreven door Jessica Kersaan. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Was ik maar een struisvogel is te koop als Paperback.

Was ik maar een struisvogel bestaat uit 48 pagina’s. 

Was ik maar een struisvogel is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken