1. Nederlandse boeken
  2. Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt

Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 72 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045122267. 

Specificaties Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt

HoofdauteurEdward van de Vendel
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 juli 2019

Omschrijving van Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt

Stel je voor: je loopt door de wilde jungle en plotseling, zonder enige waarschuwing, struikel je over een nijlpaard! Wat zou je moeten doen? Ontdek het met ons unieke boek: "Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt". In dit spannende en humoristische boek nemen we je mee op een avontuurlijke reis door de Afrikaanse savanne. Leer hoe je moet reageren en jezelf moet redden in de meest ongewone situaties. Van nijlpaarden tot wilde olifanten, we hebben alles gedekt! Dit boek is een must-have voor avonturiers, natuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de wilde natuur. Maar dat is nog niet alles! Naast de essentiële overlevingstips, vind je ook prachtige illustraties die de magie van de Afrikaanse dierenwereld tot leven brengen. Duik dieper in de jungle en ontdek de geheimen van de wilde dieren, terwijl je geniet van de levendige kleuren en gedetailleerde tekeningen die dit boek tot een visueel feest maken. Dus, waar wacht je nog op? Pak je avontuurshoed en je rugzak en bereid je voor op een onvergetelijke reis door het hart van Afrika. "Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt" is jouw ultieme gids voor het overleven in de wildernis en het ontdekken van de fascinerende dieren die er leven. Let op, dit boek kan mogelijk leiden tot.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt

Het boek Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt is geschreven door Edward van de Vendel. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juli 2019.

Het boek Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt is te koop als Hardcover.

Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt bestaat uit 72 pagina’s. 

Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken