1. Nederlandse boeken
  2. Wat na het grijpen ligt

Wat na het grijpen ligt

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Wat na het grijpen ligt is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 88 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493245471. 

Specificaties Wat na het grijpen ligt

HoofdauteurMerel Morre
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum30 mei 2022

Omschrijving van Wat na het grijpen ligt

Overal om je heen zie je ze. Mensen die hun best doen. Die proberen er het beste van te maken. Mensen die zich inzetten, vechten, slagen, falen. Soms is geluk binnen handbereik. Vaak komt het pas daarna. De mens die probeert. In deze bundel vind je er veel van. Misschien sta jij er ook tussen. Merel Morre is een dichteres uit Eindhoven. Haar gedichten worden gekenmerkt door verrassende en tegelijkertijd herkenbare observaties en gedachten. In krachtige taal, met wendingen die haar werk zo kenmerken, weet ze de lezer te raken. Eerder zijn al vijf succesvolle dichtbundels van Merel Morre verschenen bij Palmslag. Merel is tekstschrijver en mede-eigenaar van tekstbureau Brief van de Koning. Van 2013 tot 2015 was ze stadsdichter van Eindhoven. In "Wat na het grijpen ligt" brengt Merel Morre haar nieuwste verzameling gedichten tot leven. Deze bundel is een eerbetoon aan de menselijke strijd om het geluk te vinden en vast te houden. De gedichten nemen je mee op een reis door het leven, waarin je de menselijke emoties en ervaringen intens kunt voelen. Met haar scherpe en heldere schrijfstijl weet Merel de lezer te verrassen en te ontroeren. Elk gedicht is doordrenkt van haar unieke kijk op de wereld en haar vermogen om de essentie van het menselijk streven te vangen. Of je nu op zoek bent naar troost, inspiratie of simpel.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Wat na het grijpen ligt

Het boek Wat na het grijpen ligt is geschreven door Merel Morre. De oorspronkelijke releasedatum was 30 mei 2022.

Het boek Wat na het grijpen ligt is te koop als Paperback.

Wat na het grijpen ligt bestaat uit 88 pagina’s. 

Wat na het grijpen ligt is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken